A leveles péksüteményeinket blundeltésztából készítjük, amihez természetes kovászt és bigát használunk. A kelt péksüteményeink elkészítése legalább 24 órát vesz igénybe, ez az idő pedig hozzájárul ahhoz, hogy az emésztést elősegítő baktériumok kialakuljanak, egészségesebbé téve a termékeinket.
Nem használunk adalékanyagot, és igyekszünk olyan kézműves beszállítókat találni, akik magas minőséget képviselnek. Éppen ezért partnerünk az Etyektej, a Garat Malom és a Lipiliszt, illetve vásároljuk kistermelőktől a lekvárt, a mézet, a gyümölcsöket, és sokszor a magokat is.
Briós
Bukták különböző ízben
Búrkifli
Croissant-ok és párnák különböző ízben
Csigák leveles tésztából, klasszikus kakaós és fahéjas, illetve gyümölcsös ízben
Kakaós briós
Svájci kifli
Túrós táska
Burgonyás, juhtúrós és sajtos pogácsa
Hagymás-baconös és spenótos csavart leveles tésztából
Olasz csiga
Sajtos rúd
Császárzsemle
Tejes-vajas zsemle
Almás
Barackos-túrós
Meggyes
Szilvás
Túrós
Almás
Diós-meggyes
Mazsolás-túrós
Szilvás-mákos
Almás és szilvás papucs (70% teljes kiőrlésű tönkölybúzából készül)
Törekszünk a változatosságra, ezért mindig vannak szezonális termékeink, illetve a kitalálásukkor figyelembe veszem, hogy éppen milyen évszakban járunk, és hogy aktuális-e valamilyen ünnep.
Figyeld a heti tervet, mert nincs mindennap minden péksütemény! A rendelési rendszerben két hétre előre megtalálod, mit fogunk sütni.
Mivel a péksüteményeinket az átvételük előtti nap már elkezdjük készíteni, kérjük, hogy a megrendelést még egy nappal korábban, 21 óráig add le. Például ha kedden szeretnéd átvenni a péksüteményt, vasárnap 21 óráig tudod leadni a rendelést.