Kalácsot mindig és mindenhogy jó enni: reggelire, uzsonnára, vacsorára, utazás közben, édesen, sósan, töltve, vagy akár tejmentesen. Mi a kalácsok csoportjába soroljuk a kuglófjainkat és a gyümölcskenyereinket is, hiszen rokonok, és pont ugyanúgy szeretjük őket.
Az elkészítésükhöz természetes kovászt, bigát és poolisht használunk, mindegyikhez, amit kell. Kerüljük az adalékanyagokat, mert hisszük, hogy csak kistermelői és minőségi alapanyagokból lehet jó termékeket sütni.
Babka (császárkalács)
Barhesz (tejmentes kalács)
Fonott kalács
Foszlós kalács
Kakaós foszlós kalács
Fátyol kalács (leveles kalács)
Sós kalács
Budai kuglóf
Áfonyás-citromos-mákos
Figyeld a heti tervet, mert nincs mindennap minden kalács! Vannak állandó termékek, mint amilyen a foszlós kalács, viszont barheszt és babkát csak pénteken, gyümölcskenyeret pedig csak szombaton készítünk. Az aktuális kínálat mindig a heti tervben található, és rendelhető.